Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Еротични снимки на непълнолетни пловдивчанки се появиха в Инстаграм
Автор: Адриана Георгиева 18:35 / 04.04.2020Коментари ()77781
©
Преди няколко дни в Instagram се появи профил, съдържащ еротични снимки на пловдивски малолетни момичета. Името на акаунта е "K***iplovdiv". За него сигнализира читателка на Plovdiv24.bg.

Наш репортер установи, че по-голямата част от разголените снимки наистина са на непълнолетни девойки. Под фотосите дори са посочени и имената на някои от момичетата. След проверка на профили в социалните мрежи на девойките, стана ясно, че повечето от тях са от 14 до 17 годишни пловдивски ученички. Мистерия е кой събира и публикува еротичните снимки и дали има разрешението на тийнейджърките? Притеснително е, че близо 5000 души са последвали този акаунт. Те са оставили безброй коментари, в които момичетата биват обиждани и унижавани.

След като разтревожени родители започнаха да сигнализират в институциите за пошлата постъпка, снощи снимките в профила бяха заличени. Медията ни се свърза с разследващи, които да установят самоличността на лицето, което седи зад акаунта.

Plovdiv24.bg призовава, момичетата да внимават какво съдържание публикуват в социалните мрежи, защото не се знае с каква цел може да бъда използвано то.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Erotichni-snimki-na-nepulnoletni-plovdivchanki-se-poyaviha-v-Instagram-953051
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.