Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
НАП удари сергии в Столипиново
Автор: Георги Кирилов 18:41 / 30.03.2020Коментари ()12250
© Plovdiv24.bg
а 30.03.2020г. служители на ОИП съвместно със служители на сектор СПС, ГД Фискален контрол към НАП – МФ и ОДБХ – Пловдив извършиха проверки на търговски обекти на територията на гр.Пловдив осъществяващи продажда на хранителни стоки в т.ч. и цитруси, с оглед недопускане продажба на същите на завишени цени и спазване на действащото законодателство.

В хода на проверката са проверени 3 обекта на територията на територията на зеленчуков пазар находящ се в гр.Пловдив, ул.“Ясна поляна“.

При извършените проверки не са констатирани нарушения, като от страна на ГД Фискален контрол към НАП – МФ са съставени констативни протоколи и са изискани документи за произход.

Установените цитруси за продажба са закупени от зеленчукова търговска борса до с.Първенец.

На територията на район "Източен“ – гр.Пловдив, кв.“Столипиново“ са извършени проверки на 8 сергии и търговски обекти, при които служители на ГД Фискален контрол към НАП – МФ е установено, че в три обекта не се издават касови бонове, като единия няма и регистриран касов апарат.

За установеното са съставени констативни протоколи и ще бъдат издадени АУАН. В останалите обекти не са установени нарушения и са съставени протоколи от контролните органи.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/NAP-udari-sergii-v-Stolipinovo-950811
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.