Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вижте кои пътища в област Пловдив ще ремонтират през 2020 г.
Автор: Адриана Георгиева 12:44 / 11.03.2020Коментари ()12053
© Google
Ясно е кои пътища в област Пловдив ще бъдат ремонтирани през 2020 година. Това обяви днес областният управител Дани Каназирева. Тя се срещна с представители на Областно пътно управление, пътни инженери, проектанти и представители на администрацията, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

- Започва текущ ремонт на пътя между Пловдив и Пазарджик.

- Текущ ремонт на пътя между селата Дуванлии и Черничево. Трябва да стартира след приключването на зимната поддръжка. Участъкът е в много лошо състояние, а трафикът към град Хисаря на моменти е интензивен.

- Започва се работа по надлеза над железопътната линия за град Хисаря, който от близо 30 години стои построен наполовина. "За нас не е икономически целесъобразно това да изгуби своята техническа годност като съоръжение“, коментира Каназирева.

- Предстои ремонт на Подбалканския път между село Певците, град Карлово и село Васил Левски.

- Ще се започне работа по моста над река Марица, който се намира на пътя между град Първомай и село Градина. Съоръжението е много компрометирано и към момента има забрана за преминаване на ППС над 5 тона.

- Всички общини в област Пловдив подават сигнали за липса на маркировка по пътищата. След като приключи зимното поддържане, ще започне полагането на нова маркировка.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vizhte-koi-putishta-v-oblast-Plovdiv-shte-remontirat-prez-2020-g-943398
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.