Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлия остави скъпа строителна машина за съхранение на Пети километър, собствениците на имота я продадоха
Автор: Иван Сотиров 17:22 / 04.03.2020Коментари ()5774
© Plovdiv24.bg
Двама бургазлии на възраст 56 и 65 години са установени, като извършители на обсебване на скъпоструваща строителна техника – челен товарач на стойност около 70 000 лв. Установено е, че строителната машина е собственост на трето лице, което преди няколко месеца я оставило за съхранение в частен имот, разположен на 5-ти километър, стопанисван от единия от бургазлиите, съобщиха от полицията.

При завръщането си в Бургас собственикът на товарача поискал да си го прибере, но констатирал липсата му и след неколкократни разговори с бургазлията с цел установяване на местонахождението на товарача, алармирал полицейските служители за липсата на скъпоструващата строителна техника.

В резултат на бързите полицейски действия, предприети от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и със съдействието на Пето Районно управление – Бургас, е установено, че товарачът е продаден в Шумен за сума, значително по-малка от пазарната му стойност на лице, неподозиращо, че машината не е собственост на продаващите я и е предмет на престъпление. Товачарът е иззет и ще бъде върнат на собственика.

По случая е образувано досъдебно производство.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Burgazliya-ostavi-skupa-stroitelna-mashina-za-suhranenie-na-Peti-kilometur-sobstvenicite-na-imota-ya-prodadoha-941562
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.