Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Проговори директорът на пловдивското училище ОУ "Петър Берон"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:18 / 26.02.2020Коментари ()7050
© Plovdiv24.bg
Атанас Кръстев от "Подкрепа"
Отворено писмо на Синдикален регионален съюз "Подкрепа" Пловдив:

По наша информация от днес, 26.02.2020 г. в ОУ "Петър Берон" родители на деца, учащи в същото училище, събират подписи за защита на директора Кичуков.

С цялото си уважение към родителския съвет считаме, че тези действия са провокирани от хора, намиращи се в отношения на зависимост с директора и ще доведат до допълнително напрежение, което ще се отрази негативно върху учебния процес.

Професионализма на работещите педагози в училището е на високо ниво и е пълна противоположност на некомпетентното управление и закононарушенията на директора. Всичко това потвърждава маниера на управлението му и изнесените от нас факти.

Разчитаме РИО Пловдив да предприеме действия по проверка и уточняване на тази информация. Оставаме отворени към всички, които се интересуват от случая.

Председател: Ат. Кръстев

Същевременно директорът на училището се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да обясни:

Днес наистина представители на ДАНС бяха в нашето училище, но не във връзка с вчерашната пресконференция. Още в началото на учебната година ни бяха събрали всички ръководители и ни обясниха, че е необходимо всяка образователна институция да направи план за сигурност за противодействие на тероризма. Наредбата е изготвена още 2017 година и ни помолиха да си стиковаме документацията. Затова днес бяха при нас. Няма нередности, всичко е наред, всички са спокойни, няма повод за излишно напрежение"...


Още по темата: общо новини по темата: 4
26.02.2020 »
26.02.2020 »
25.02.2020 »
24.02.2020 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Progovori-direktorut-na-plovdivskoto-uchilishte-OU-Petur-Beron-939613
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.