Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тежък грип отложи делото срещу Николай, заплашил с убийство ЧСИ
Автор: Адриана Георгиева 13:56 / 17.02.2020Коментари ()3522
© Plovdiv24.bg
За пореден път бе отложено делото срещу Николай Петров, заплашил с убийство частен съдебен изпълнител. Причината за фалстарта на делото бе тежък  грип, който повалил подсъдимия, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Предишното заседание бе отменено заради липса на основни свидетели, включително и потърпевшият.

Припомняме, че Николай  се е заканил с убийство на длъжностно лице  от Пловдив, ЧСИ в Камарата на частните съдебни изпълнители с район на действие Окръжен съд Пазарджик, по повод изпълнение на службата му и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му. Инцидентът е станал на 5 юни 2019 година.

На производство в кантората на частния съдебен изпълнител се намирало изпълнително дело с длъжник подсъдимия Николай Петров. Спрямо същия в качеството му на длъжник по ИД били насочени различни принудителни действия, за които подсъдимият бил запознат чрез адвоката си. Повод за афекта на Николай и отправените заплахи за убийство към ЧСИ станала възложена на 5 април 2019 година по повод молба на взискател възбрана на недвижим имот, собственост на подсъдимия. Делото ще се гледа на 23 март.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tezhuk-grip-otlozhi-deloto-sreshtu-Nikolai-zaplashil-s-ubiistvo-ChSI-937214
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.