Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанин поиска обезщетение заради претърпяно унижение в градския транспорт
Автор: Васил Динев 20:25 / 14.02.2020Коментари ()19847
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg потърси нашата медия, за да сподели за унижение, свързано с градския транспорт в Пловдив. Даваме му думата сега: "Здравейте, пиша Ви във връзка с поредното своеволие от страна на шофьор от градски транспорт в Пловдив.

Вчера, 13 февруари, сутринта най-демонстративно и нагло шофьорът на автобус №66 не благоволи да спре на автобусната спирка, обозначена като "152 – срещу аптечно управление".

Точно преди спирката, на бул. "Пещерско шосе" има светофар, на който въпросният автобус трябваше да спре, защото светна червен сигнал. Затова ясно видях, че това е автобусът, който чакам и застанах на тротоара пред самата спирка и информационното табло, за да се кача по-бързо в автобуса.

За моя изненада обаче вместо да спре, шофьорът най-нагло се усмихна и продължи по пътя си. Със сигурност ме видя, защото дори имах време да му махна с ръка, виждайки скоростта, с която се движеше. За съжаление не успях да видя регистрационния номер на автобуса, но за сметка на това записах точния час, в който се предполагаш да спре, а именно 09:15 ч. (по случайност, точно по разписание и според таблото на спирката).

Абсолютно съм сигурен, че нямаше основателна причина за тази постъпка на шофьора, защото видях и неодобрителната реакция на пътниците, които са имали късмет да се качат от предната спирка. За съжаление този случай не е прецедент за Пловдив.

Следващият автобус пристигна в 09:24 ч., в който най-после успях да се кача. Регистрационният му номер е РВ6281СК, а номерът на билета, който си купих е 77834. Този шофьор и кондукторът потвърдиха, че са "четвърта кола", но не могат да кажат кои са колегите им пред тях от предишния курс по разписание. По думите им, би трябвало предишният автобус да е тръгнал в 09:11 часа от първа спирка.

Заради гореописаното своеволие и наглост не само закъснях за работа, а пропуснах и важна за мен служебна среща. Очаквам Вашето съдействие в намирането на нарушителя и своевременно писмено обяснение на ситуацията и взетите мерки за разрешаването ѝ. Вярвам, че гражданските ми права са нарушени и заслужавам да бъда обезщетен за претърпените загуби и унижение".

Репортер на сайта ще предаде сигнала на фирмата-превозвач, откъдето очакваме адекватна реакция!


Още по темата: общо новини по темата: 339
12.05.2024 »
07.05.2024 »
05.05.2024 »
02.05.2024 »
16.04.2024 »
08.04.2024 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanin-poiska-obezshtetenie-zaradi-preturpyano-unizhenie-v-gradskiya-transport-936694
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.