Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Известен телевизионен водещ призна, че е гей след 27 години брак
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:04 / 10.02.2020Коментари ()10472
©
Култовият телевизионен водещ на едни от най-рейтинговите британски шоута - "Тази сутрин" и "Танци на леда" - Фил Скофийлд, шокира цялата нация, като призна в ефир, че е хомосексуалист. Изявлението му разтърси страната почти със силата на Брекзит, тъй като 56-годишният журналист има 27-годишен брак и две пораснали дъщери.

Фил се разплака, след като направи "най-страшното признание" и благодари на съпругата си Стеф и щерките Моли и Руби за невероятната подкрепа, която му оказват. "Това със сигурност е най-тежкият момент в брака ми, но жена ми е плътно зад мен", заяви белокосият водещ, а Стефани Скофийлд потвърди в последващи интервюта, че няма никакво намерение да иска развод.

"Преди 30 години пред мен имаше две възможности - да се опитам да потисна обратната си сексуалност, или да се самоубия", призна със сълзи на очи Фил. Той си посипа главата с пепел и допълни, че е бил голям наивник да вярва, че като живее с жена ще спре да бъде гей.

Скофийлд направи признанието пред колежката си Холи Уилоуби в ефира на "Тази сутрин", след което неудържимо се разрида и се хвърли в прегръдките на журналистката. Когато се успокои, той даде съвет на всички млади с обратна сексуалност да не се опитват да я потискат, защото е безсмислено: "Сега живеем в друго време, бих искал да съм на ваше място", заяви Фил.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Izvesten-televizionen-vodesht-prizna-che-e-gei-sled-27-godini-brak-935669
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.