Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Президентът изрази съболезнования на близките на Силва Зурлева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 01.01.2020Коментари ()9665
©
Евтим Милошев, Румен Радев, Силва Зурлева и Любомир Нейков
Президентът Румен Радев изразява съболезнования на семейството и близките на Силва Зурлева, журналист, преводач, дългогодишен ръководител на Нова телевизия.

"Обществото ни и българската журналистика загубиха голям човек и професионалист със значим принос за развитието на телевизията в България“, посочва държавният глава. По думите му близо двадесет години от професионалния си път Силва Зурлева е посветила на управлението и утвърждаването на Нова телевизия като една от най-големите и авторитетни български медии и е дала път на много млади журналисти да утвърдят имената си в професията.

Светла следа оставя и ангажираността на Силва Зурлева с общественозначими каузи като "Българската Коледа“, която всяка година дава своя принос за здравето и лечението на хиляди български деца, отбелязва още президентът Румен Радев. Президентът Румен Радев изразява съболезнования на семейството и близките на Силва Зурлева, журналист, преводач, дългогодишен ръководител на Нова телевизия.

Известната журналистка и бизнес дама Силва Зурлева почина в дома си в село Ковачевица. Тя се е строполила по стълбите на старинната къща и издъхнала.  Предполага се, че се касае за нещастен случай, а не за проявено насилие.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Prezidentut-izrazi-suboleznovaniya-na-blizkite-na-Silva-Zurleva-925406
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.