Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Момче причака съученици в тоалетната и направи нещо отвратително
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 17.12.2019Коментари ()11623
Първокласник от ромски произход е причакал и нападнал други двама ученици в Монтана. В резултат на побоя едното момче е със сцепена глава и 3 шева. Грозната сцена се разиграла вчера по време на едно от междучасията в 6-то училище в Монтана. По думите на родителите на потърпевшите деца те били причакани в тоалетните. Първокласникът от ромски произход нападнал с всички сили едното момче, но тогава приятелят му го защитил и се изправил на пътя на побойника. Така се стигнало до сцепена глава и няколко шева.

"Едно дете герой, защото, ако не беше то, щеше да е моето дете Виктор. Две деца, кротки и тихи, две деца срещу едно ромче, причакани в училищните тоалетни и резултата е 3 шева. Защо ли? Защото интегрираме малцинство, което става мнозинство и им се дават толкова права, колкото никога българите не сме имали. Не съм расист, но това което виждам в училищата, е потресаващо. И все роми намесени. Накъде отива България?“, пита Свободин Колев.

"Това е синът ми разминал се с три шева, слава богу, че не беше нещо по-сериозно, защото дете от Кошарник е преценило, че може да си позволи да малтретира и да раздава правосъдие без да се замисля, за последствията“, коментира за "Булнюз" случилото се майката на пострадалото дете Ева Колова.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Momche-prichaka-suuchenici-v-toaletnata-i-napravi-neshto-otvratitelno-922481
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.