Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жена си наля бензин в найлонова торбичка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 17.12.2019Коментари ()5468
©
Видеото от необичайния случай е заснето от случайни свидетели на бензиностанция в град Хюстън, щата Тексас в САЩ, информира "Дейли Мейл". 

На кадрите може да се види как жена си налива бензин в.... найлонова торбичка и я поставя на тротоара. След това, разбира се, пликчето се къса и горивото започва да излиза през дупките.

Това обаче, не спира жената и тя решава да подсили необичайната си "туба" с още една найлонова торбичка. След като внимателно завързва пликчетата, тя поставя огнеопасния си товар в багажника на колата си.

Какво е накарало тази жена да използва торбички вместо туба за бензина остава загадка. Дори да не е имало в продажба подходящи съдове за горивото на бензиностанцията, в краен случай е възможно да се закупи голяма бутилка с напитка и да се налее бензинът в нея.

Освен възможността от възпламеняване, друга неприятна възможност, която вероятно е почти задължителна да се случи, е бензинът да изтече от пликчетата, което ще осигури на младата дама "страхотен аромат" в салона на автомобила, завършва "Блиц".


Жена направи нещо невиждано и нечувано досега на бензиностанция


Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Zhena-sinalya-benzin-v-nailonova-torbichka-922352
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.