Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Инчев за Славчо Атанасов: Да не дава оценки на ВМРО, за да не бъдем малко по-директни
Автор: Диана Бикова 14:46 / 16.12.2019Коментари ()8954
© Plovdiv24.bg
Политическо решение на ВМРО-БНД за влизане в управлението на Пловдив няма. Това може да стане след политически консултации след ясно определяне на управленски приоритети, каза на пресконференция градският председател на партията Борислав Инчев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Г-н Милушев /б.а. - Павел Милушев от ВМРО-БНД/ е бил потърсен заради експертните му качества и заради това, че познава проблемите на района, обясни Инчев. Районният кмет Костадин Язов е казал, че ще изпълнява проектите, които вече са започнати от предишния мандат и така е преценено, че експертизата на Милушев ще е от полза за района. Самоволни решение във ВМРО почти няма, заключи той.

Инчев коментира и назначаването на другите двама заместник-кметове в "Южен" с думите: "Противоборството в двете крила на ГЕРБ явно показва, че едното крило няма достатъчно експертиза, на която да може да разчита и в случая трябва да използва външна експертиза в лицето на г-н Милушев". 

Лидерът на воеводите съобщи още, че е знаел за хора от ГЕРБ от район "Южен", които са черпели, че ще станат заместник-кметове, но не ги е видял сред имената на новите заместник-кметове. Това, като цяло, не е добре за града, коментира бившият кмет на "Южен". 

ВМРО-БНД няма сключено политическо споразумение с кмета на Пловдив за съвместно управление, добави той.

Инчев дипломатично коментира и изказването на подкрепения от воеводите кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов. "Все още се опитваме да спазваме приятелски, диалогичен, вътрешнокоалиционен език. Но трябва да кажем нещо. Преди около 6-7 месеца г-н Атанасов направи доста сериозни совалки да ухажва ръководството на ВМРО и градската организация. Тогава бяхме най-добрите, най-най-най. Сега се опитва да каже, че сме най-най-най-лошите може би. Предлагаме да не дава оценки на ВМРО, за да не бъдем малко по-директни" - каза Борислав Инчев.

Още по темата гледайте във видеото.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Inchev-za-Slavcho-Atanasov-Da-ne-dava-ocenki-na-VMRO-za-da-ne-budem-malko-po-direktni-922196
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.