Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Банкова грешка направи продавачка на обувки милионер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:46 / 15.12.2019Коментари ()4431
©
Продавачка на обувки от Далас (Тексас) направи цяло състояние в резултат на грешка, направена от банката "LegacyTexas“. Грешката е отстранена в рамките на ден и половина, съобщи телевизионният канал KTVT, предава ТАСС.

Рут Балун решава да провери баланса на банковата си сметка, след като приключва смяна в магазина "Roma Boots“, специализиран в продажбата на водоустойчиви дамски обувки. Жената установи, че е забогатяла с над 37,2 млн. долара. "Надявах се, че някой наистина ни е подарил тези милиони", заяви американката пред телевизионния канал, свързвайки подобни надежди с предстоящата Коледа.

Рут разказала на съпруга си какво се е случило и решила да направи справка в самата банка. От банката "LegacyTexas“ заявили, че е възникнала техническа грешка и побързали да я изправят. "Аз бях милионер и даже направих екранна снимка, за да мога по-късно да разкажа за случилото се“, продължи американката.

"На първо място щях да платя данъци, после да даря част от парите и да инвестирам останалото в недвижими имоти“, споделя своите планове. Жената признава, че се надява да получи парично възнаграждение за навременната помощ на банката за установяване на сериозната грешка.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Bankova-greshka-napravi-prodavachka-na-obuvki-milioner-921995
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.