Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Потърпевш за дрогираното шофьорче от Герджика: Караше бясно, колата ми е сгъната на две!
Автор: Георги Кирилов 09:11 / 11.12.2019Коментари ()21352
Един от потърпевшите от катастрофата на моста на Герджика в Пловдив застана пред камерата на Plovdiv24.bg, за да обясни какво точно се е случило:

"Бях спрял на червено и изчаквах 10 коли пред мен на светофара. Виновният водач се заби с бясна скорост в задната част на автомобила ми. Караше много бързо, колата ми е сгъната на две. Полицията дойде много бързо, тестваха го за алкохол и наркотици. Нямам физически оплаквания за щастие".

По-късно от полицията съобщиха за читателите на медията ни, че виновният за верижната катастрофа е бил дрогиран и никога не е имал издадена шофьорска книжка. От институцията уточниха още, че въпросният индивид е на 36 години и е задържан в ареста на Второ районно управление. 

Според предварителната информация е ударил други два автомобила, които са били спрели на червен светофар. Очевидци твърдят, че той е шофирал изключително бързо! Цяло щастие е, че няма сериозно пострадали хора.



Още по темата: общо новини по темата: 3
06.07.2022 »
10.12.2019 »
10.12.2019 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Poturpevsh-za-drogiranoto-shofyorche-ot-Gerdzhika-Karashe-byasno-kolata-mi-e-sgunata-na-dve-920928
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.