Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Димитър Колев запали празничните светлини в ОУ "Елин Пелин"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:52 / 04.12.2019Коментари ()5489
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Елин Пелин":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
В навечерието на Коледните и Новогодишни празници, кметът на район "Западен“ Димитър Колев бе гост в основно училище "Елин Пелин“. Той запали тържествено светлините, като основен акцент беше уникална камина, внасяща уют и топлина в светлите зимни дни.

"Искам да пожелая на вас и вашите семейства да сте здрави, щастливи и усмихнати. Нека магията на Коледа завладее всички ни, благодаря ви, че отново ме поканихте да празнувам с вас“, обърна се към всички Димитър Колев. Децата го посрещнаха с коледни песнички и пожелания за здраве. Те отрупаха своя гост с куп подаръци, ръчно изработени от тях, като го поканиха в най-скоро време отново да ги посети.

По време на тържеството бе представена и друга прекрасна инициатива на ръководството на ОУ "Елин Пелин“. Директорът Таня Вангелова показа кутията с благодарности, в която през целия месец ноември всеки от училището е имал възможността да пусне своето "Благодаря!“, адресирано до хората, които го заслужават. С тази инициатива деца, родители и учители изразяват своята признателност към всички, допринесли с нещо за развитието на училището. Към кампанията са били приобщени и бивши учители и ученици.

Така всеки е имал възможността да изрази своето персонално "Благодаря!“ към хората, които смятат, че са заслужили. С инициативата са били уважени и всички дарители, както и хората, допринесли за по-добрите условия в училището. В тази връзка беше припомнена и работата на район "Западен“ и кметът Димитър Колев, с подкрепата на когото ОУ "Елин Пелин“ вече разполага с изцяло нова класна стая.


Още по темата: общо новини по темата: 115
04.12.2020 »
16.01.2020 »
13.01.2020 »
11.01.2020 »
06.01.2020 »
03.01.2020 »
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dimitur-Kolev-zapali-praznichnite-svetlini-v-OU-Elin-Pelin-919231
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.