Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Известен пловдивски уролог: Кой дава право на един гном от Нова тв да маскари доказан доктор? Ще се извини ли ла*ното?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 03.12.2019Коментари ()62191
©
Проф. Шишков
Plovdiv24.bg публикува написаното от проф. Димитър Шишков в социалната мрежа Фейсбук без редакторска намеса. Поводът за коментара на изтъкнатия пловдивски уролог е обвинението срещу доц. Мануков:

"И какво се оказа - всички държавни болници са с "крадливи" доктори, които източват касата, а в частните болници работят светци. Как така сигналите са само за държавни болници!? Кой дава право на един гном от Нова телевизия да маскари известен и доказан доктор от Пловдив, без да е доказана вината му!? Май най-важното е колко заплата взимат докторите, а не как лекуват! Никой не казва, че голямото източване на касата е на високо ниво - шефа на НЗОК, Регионалните шефове на РЗОК, шефовете на болници (държавни и най-вече частни).

Тук разследвания няма! Защото основно занимание на част от журналистите е да лижат задниците на управляващата партия (независимо коя е тя). Никой не разследва делегираните бюджети, които са най-законовият начин да се прибират пари от болниците от корумпирани политици! Иначе защо се назначават верни шефове на болници и се откриват нови и нови частни болници?!

Дали същото лайно от Нова телевизия ще се извини на доц. Мануков, ако се окаже, че е невинен? Да кипазиш човек без доказана вина - това го има само в България! Ето затова дебили бият лекари, сестри и санитари! Да живее простотията!"


Още по темата: общо новини по темата: 4
03.12.2019 »
02.12.2019 »
02.12.2019 »
01.12.2019 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izvesten-plovdivski-urolog-Koi-dava-pravo-na-edin-gnom-ot-Nova-tv-da-maskari-dokazan-doktor-Shte-se-izvini-li-lanoto-918816
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.