Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Крадец задигна пари за терапията на болно дете
Автор: Пламена Николова 09:29 / 02.12.2019Коментари ()1537
© Фейсбук
Нагъл крадец разби колата и задигна портфейл с пари за рехабилитацията на Коки от Шумен, съобщи за Varna24.bg неговата майка Наталия Казакова.

Престъплението е извършено на 29 ноември около 15 часа, когато Наталия водела Коки на плуване в Дом Младост във Варна, където ежедневно провеждат терапувтични процедури с  5-годишното момченце, което е с диагноза аутизъм.

В откраднатия от автомобила портфейл е имало около 400 лева, събрани чрез дарения за лечението на малчуганът. Освен тях е имало и банкови карти и лични документи. Майката сподели, че и парите от дебитната й карта също са източени.

Наталия осъзнала, че портфейлът липсва едва на път за Шумен. Жената го забравила в колата си, тъй като детето хукнало към басейна и в бързината тя се затичала след него, закото навън валяло, но забравила да вземе портмонето си. 

Подадена е жалба в полицията в Шумен, а притеснената майка разпространи апел в социалната мрежа, ако някой попадне на личните й документи и шофьорска книжка да се свърже с нея или подаде сигнал на тел. 112, тъй като без дощументи не може да пътува до Варна с автомобила си за процедурите на Коки.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Kradec-zadigna-pari-za-terapiyata-na-bolno-dete-918493
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.