Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Той е млад, известен и успешен и ви очаква тази неделя в Plovdiv Plaza Mall
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 08:30 / 22.11.2019Коментари ()6601
©
Един от най-популярните български влогъри и ютюбъри, CHOKO, ще направи първата си самостоятелна фен среща в най-големия пловдивски мол Plovdiv Plaza. Всички негови последователи са добре дошли в неделя, 24 ноември, 14 часа до огромния LED екран, където ще може да си вземат автограф, да се снимат и да поговорят с CHOKO.

През последните няколко месеца 20-годишната интернет знаменитост се радва на голям успех не само в YouTube, но и в музикалните среди. Най-новата му песен "За тебе“, чийто клип е заснет в Лондон, се върти в радио ефира ежедневно, а в YouTube има вече почти половин милион гледания. Последната новина около CHOKO е, че именно той е свежото попълнение в екипа на една от най-гледаните музикални телевизии в страната - The Voice.

Ако искате да се запознаете с него, направете го тази неделя от 14 часа в Plovdiv Plaza мол. Феновете, които знаят най-много за него, може да си тръгнат и с награди!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Toi-e-mlad-izvesten-i-uspeshen-i-vi-ochakva-tazi-nedelya-v-Plovdiv-Plaza-Mall-915767
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.