Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Екшън по меденруднишки: Пиян уринира пред съседи и сипе закани и цветущи псувни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 15.11.2019Коментари ()3379
© Plovdiv24.bg
На дива селска проява, провокирана от изпито солидно количество изпит алкохол, са станали свидетели живущите в блок 74 на бургаския квартал "Меден рудник", научи Burgas24.bg.

В късните часове на 13 август наквасен до козирката мъж с инициали Р.А.А. пред 6 вход на блока започнал да обижда съседите си. Нахвърлил се към тях с думите "Ще ви е*а майката, помияри“ и "Ще ви убия“. Пиянските му изцепки не свършили дотам - уринирал пред входната врата на блока и пред асансьора в присъствието на свидетели, сред които и деца.

След телефонно обаждане на място пристигнали служители на Четвърто РУ на ОД МВР – Бургас. Независимо от това агресиралият от въздействието на огнената вода мъж продължил да отправя обидни думи към служителите на реда и отказал да изпълнява разпорежданията им. Направил опит и да напусне мястото на извършената проверка.

На свое заседание във вторник Районен съд Бургас е наложил на Р.А.А. административно наказание "Задържане в поделенията на МВР" в размер пет денонощия.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Ekshun-po-medenrudnishki-Piyan-urinira-pred-susedi-i-sipe-zakani-i-cvetushti-psuvni-914063
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.