Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
22-годишна шофьорка е с опасност за живота след зверски удар в дърво
Автор: Стоян Маджиров 12:10 / 06.11.2019Коментари ()4102
©
Илюстрация
Вчера, около 07:15 часа на път II-35 Плевен - Ловеч на пътен участък в близост до село Брестовец, е настъпило пътно транспортно произшествие. 22-годишна от Ловеч, е изгубила контрол над управлението на "Мерцедес". Автомобилът се е ударил с дясна странична част в крайпътно дърво. При инцидента е пострадала водачката.

Съдействие за изваждане на тялото на пострадалата от огънатите ламарини са оказали служители от РС ПБЗН – Плевен. Тя е транспортирана в Спешно отделение - Плевен, където е прегледана и е установено, че има тежка черепно-мозъчна травма и множество тежки наранявания по тялото. С опасност за живота е настанена за лечение в САРИЛ при УМБАЛ гр. Плевен. Взета е кръвна проба за наличие на алкохол и други упойващи вещества.

Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай, автоексперт и експерт при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР – Плевен. Уведомен е прокурор от РП - Плевен. Образувано е досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, буква "б" от НК. Продължава работа разследващ полицай.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/22-godishna-shofyorka-e-s-opasnost-za-zhivota-sled-zverski-udar-v-durvo-911585
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.