Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Порно звезда обвини филмите за възрастни за сексуалното осакатяване на мъжете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:56 / 05.11.2019Коментари ()7429
©
Кимбърли Кейн
Ранчото Moonlite Bunny е един от най-популярните публични домове по цял свят. Намира се в Невада, САЩ, и си е напълно действащ и легален.

Част от екипа му е популярната бивша порно актриса, Кимбърли Кейн, която пред британски таблоид коментира вредите, които филмите за възрастни нанасят върху мъжката сексуалност. По думите ѝ много от клиентите в ранчото страдат от "сексуална тревожност" и на практика не познават истинската интимност. 

Нещо повече - според Кимбърли именно филмите, в част от които се е и снимала, са причинили сексуални разстройства в цяло едно поколение мъже.

Като порно актриса Кимбърли има много награди, но днес обвинява индустрията за всичко това. Според нея младите мъже нямат никаква увереност в леглото.

"Те са гледали хиляди часове порно и вместо да научат нещо от него, то ги кара да се чувстват неадекватни", коментира тя пред DailyMail. 

Какво притеснява според нея младите мъже в спалнята? Това са на първо място техните природни дадености, фактът, че жените не звучат така по време на секс, както порно актрисите. Друга причина за сексуалното осакатяване на мъжете според Кимбърли е и липсата на адекватно сексуално образование.


Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Porno-zvezda-obvini-filmite-za-vuzrastni-za-seksualnoto-osakatyavane-na-muzhete-911433
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.