Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вижте клипа, в който катаджия заплашва шофьор: Слагам ви прангите и започваме порното по пълния сценарий
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:23 / 25.10.2019Коментари ()12335
©
Започнала е незабавна проверка във връзка с клипа, разпространен в социалните мрежи, с участието на служители на РУ-Тутракан. Със заповед на началника на РУ-Тутракан е образувана дисциплинарна проверка на двамата служители по смисъла на чл.205, ал.2 от Закона за МВР. Целта е изясняване на постъпилите данни и установяване на дисциплинарното нарушение, пише Блиц. След приключването й в законоустановения едномесечен срок ще бъдат наложени съответните дисциплинарни наказания.

Припомняме ви скандалната ситуация:

Екип полицаи проверяват шофьор заради неправомерно спиране на тротоара. По време на проверката шофьорът е включил телефона си да записва целия разговор между него и униформените, който на два пъти придобива доста краен характер. 

Единият от полицаите със сравнително спокоен тон обяснява на нарушителя, че ако не съдейства, ще бъде закопчан с "пранги" и заведен "долу" (вероятно полицейското управление), където щяло "да започне порно в пълния му сценарий". След тази реплика започва подробна проверка на автомобила на записващия видеото.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Vizhte-klipa-v-koito-katadzhiya-zaplashva-shofyor-Slagam-vi-prangite-i-zapochvame-pornoto-po-pulniya-scenarii-908711
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.