Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Война за паркоместа зад "Гранд"-а: Обиди, хвърляне на яйца и пукане на гуми!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:43 / 12.10.2019Коментари ()17703
Неотдавна читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да изкаже възмущението си от неприятна случка, превърнала се за него - и мнозина други пловдивчани - в ежедневие. Даваме му думата: 

"Здравейте! Ставам свидетел на изключително неприятна ситуация в последните няколко години. Работя в близост до ул."Капитан Райчо" в Пловдив и паркирам всеки ден своя автомобил на безплатните паркоместа в задните улици на ул."Капитан Райчо" и ул. "Богомил".

През тази година се сложиха скоби на част от паркоместата за живущите в блока, за което адмирации на община Пловдив! Смятам, че това е правилно и редно, ако използваш нещо - то да заплащаш за него.

Но там има една група хора, които смятат, че уличното пространство пред блока им се дължи, те са собственици и дори няма нужда да плащат на общината, защото преди много години са имали къща на точно това място и сега пожизнено могат да паркират автомобила си там. Въпреки че всички междублокови пространства не им принадлежат, те не желаят също така да плащат като всички останали за скоба, а продължават да се разпореждат с тези 3 квадрата земя все едно са били, сега са и цял живот ще бъдат техни.

Бранят ги по всевъзможни начини. Слагат камъни, туби и всякакви други алтернативи, с които пречат паркирането там. Ако случайно пък някой дръзне да махне тубата и паркира там, то следват множество вербални обиди. Стига се до пукане на гуми, драскане на коли, хвърляне на яйца и какви ли не други гадости. Цялото това нещо се случва в центъра на Пловдив през 21-ви век! Смятам, че такъв начин на съжителстване не отговаря на амбициите, които си поставя нашия град и трябва да се прекратят тези безобразия."


Още по темата: общо новини по темата: 2383
10.05.2024 »
05.05.2024 »
05.05.2024 »
05.05.2024 »
04.05.2024 »
03.05.2024 »
предишна страница [ 1/398 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Voina-za-parkomesta-zad-Grand-a-Obidi-hvurlyane-na-yaica-i-pukane-na-gumi-905171
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.