Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нови подробности за стрелбата от Vauxhall край Пловдив от първо лице!
Автор: Георги Кирилов 09:15 / 03.10.2019Коментари ()13183
©
С Plovdiv24.bg се свърза наша читателка, която твърди, че е прекият свидетел на стрелбата от лек автомобил, за която ви съобщихме преди два дни. Даваме й думата сега: "Здравейте! Аз съм потърпевшата. Аз се обадих на 112 да сигнализирам за непристойното поведение на двамата мъже. Надявам се съдът да се произнесе с адекватно решение по случая, тъй като се оказа,че и двамата са познайници на полицията.

Карах си от Брестник по посока Пловдив, за да заредя гориво в колата си. Както карах, видях колата, която ми е позната, защото едното момче ни дължи голяма сума пари. Присветнах 1 път с фаровете с идеята, че ще отбият колата и ще говорим как и кога ще ни се издължат и в момента, в който присвяткам с фаровете, се подаде ръка от левия прозорец на автомобила, в която имаше пистолет, от който се чу изстрел. Колата бе с десен волан. Тогава се притесних, но реших да ги изпреваря, за да мога да мина пред тяхната кола, за да не могат да избягат и да сигнализирам полицията.

При изравняването на автомобилите лицето отново извади пистолета и стреля за втори път. За наше щастие не ни уцели. Тогава спрях пред колата им, така че да няма как да бягат и веднага се обадих на 112. В момента, в който дойдоха патрулите, се появиха и всичките роднини на едното момче и започнаха да ни заплашват, но полицаите ги изгониха от другата страна на пътя, да не се месят и да не говорят, след като не са присъствали на случилото се. Страхувам се за живота си и този ма съпруга ми.

Роднините на едното момче са намерили номера на моя девер, който не знаеше нищо към момента за случката. Не се бяхме чували и в един момент, докато бях в районното, получих обаждане да ме питат какво се е случило, защото роднини на стрелеца са му звънели да заплашват, че ще но запалят къщата, докато спим. Имаме малко дете и се притесняваме много от всичко това. Надявам се съдът да вземе адекватни и навременни мерки срещу лицата и да си получат заслуженото".

Plovdiv24.bg е готов да даде думата и на отсрещната страна, ако, разбира се, тя има желание за това!


Още по темата: общо новини по темата: 185
08.05.2024 »
08.05.2024 »
07.05.2024 »
16.04.2024 »
12.04.2024 »
12.04.2024 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Novi-podrobnosti-za-strelbata-ot-Vauxhall-krai-Plovdiv-ot-purvo-lice-902837
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.