Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изгоненият побойник от "Фермата" се хвали с колекция от лъскави возила
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:18 / 18.09.2019Коментари ()117663
©
Изгоненият побойник от "Фермата“ Иван Милин притежава завидна колекция от лъскави автомобили, научи "Галерия“. Разложкият мачо не пести никакви средства, когато става дума за баровски играчки на четири колела.

В автопарка му влизат джипове и коли от различни модели на "Мерцедес", "Порше", БМВ, "Ауди". За да демонстрира стандарта си на живот, той често се снима в или до скъпарските си возила. "Животът е твърде кратък, за да караме скучни коли“ – това все едно за мен е писано, споделя самият Милин в социалната мрежа.

При влизането във формата той заяви, че в България се забогатява по престъпен начин и никой не е успял да го направи с работа. При представянето във визитката си Иван, известен още с прякора Милиното, твърди, че е почнал не от нулата, а от минуса, и е натрупал състоянието си сам, разчитайки на собствените си усилия, без помощта на мама и тате.

В момента той развива бизнес с три заведения на морето, продава автомобили, които внася от Италия, но се е забърквал и в съмнителни схеми, сочат криминалните хроники.

Преди около година мускулестият и татуиран мъж стресна туристите в Приморско, където гърмя с пистолет, докато шофираше "Кайен“-а си насред курорта. Заедно с него по време на патакламата се возели и две девойки на 18 и 19 години.

През април 2016-а пък престоява в ареста след акция на ченгетата срещу разпространение на дрога в Пиринско. До конкретно обвинение не се стига, но според разследващите имало десетки сигнали за групата, от която е бил част, че се е занимавала с пласиране на наркотици.

В биографията му има записани и кражба. Той е едва 22-годишен, когато го закопчават за изчезнал двигател на трактор. На фона на престъпните си изцепки, сред своите авери Милиното се слави с добро сърце, твърдят негови авери. Точно обратното обаче показа самият той във "Фермата“, където удари шамар на Елизабет и бе отстранен от формата.


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Izgoneniyat-poboinik-ot-Fermata-se-hvali-s-kolekciya-ot-luskavi-vozila-899168
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.