Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Николай Чунчуков пожела успешна учебна година в "Източен"
Автор: Васил Динев 15:43 / 16.09.2019Коментари ()4030
С много тържественост беше открита учебната година във всички детски и учебни заведения в район "Източен“. Специален гост на тържеството в ОУ“Васил Левски“ беше кметът Николай Чунчуков, който пожела на учениците здраве и да бъдат щастливи в любимото си училище. Стефка Симеонова - гл. експерт "Образование“, отбеляза пред всички, че училището е получило най-висока оценка от Националния инспекторат по образованието в първата пилотна инспекция през тази година. Директорът Гергана Витева посрещна новите първокласници, които трепетно очакваха първото си влизане в клас .

В частната езикова гимназия "Стоян Сариев“ с частно основно училище "Бъдеще“ ученици и родители бяха щастливи да влязат отново в елитното школо и да окуражат новите първокласници. В приветствието си кметът на района Николай Чунчуков отбеляза, че всяка година за първия учебен ден присъства в училището като подкрепа за частната инициатива в образованието, която създава високообразовани млади хора, продължаващи образованието си в престижни университети. След пъстрата програма управителят на училището Георги Сариев и директорът Светла Тошкова връчиха 30 сертификати "Кейбридж“ на ученици, покрили изпитния тест с високи оценки. С гордост беше отбелязано, че отборът по тенис на маса към училището спечели през тази година ученическото първенство в България и догодина ще представлява страната ни на световните игри в Китай.

В най голямото средно училище в района - СУ “Найден Геров“, районният кмет Николай Чунчуков призова учениците да отделят повече внимание на уроците си, да бъдат активни, а на родителите – да не забравят, че отговорността за редовното посещение в училище е тяхна. Савина Петкова- председател на Общинския съвет в Пловдив, поздрави учителите и децата и им пожела да следват мечтите си и да имат спорна учебна година. След емоционална празнична програма директорът Емил Начев удари школския звънец и с пожелания за успешна година даде начало на учебната дейност.


Още по темата: общо новини по темата: 675
20.03.2024 »
20.09.2023 »
16.09.2023 »
16.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
предишна страница [ 1/113 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nikolai-Chunchukov-pozhela-uspeshna-uchebna-godina-v-Iztochen-898542
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.