Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Страховити подробности за сблъсъка пред нонстопа на "Пещерско", много пияна шофьорка в дъното на всичко!
Автор: Георги Кирилов 10:50 / 16.09.2019Коментари ()14971
Plovdiv24.bg ви информира за катастрофата на булевард "Пещерско шосе" в Пловдив. Интересни подробности обаче се появиха в социалната мрежа Фейсбук. Ето за какво по-точно става въпрос: "Страшен сблъсък между паркирана кола пред нонстопа на "Динекспрес" и друга, която се е опитвала да направи ляв завой, движейки се от ул."Явор", в посока "Пещерско шосе" се чу тази нощ.

Около 01:00 ч. автомобил, движещ се с превишена скорост, се вряза зверски в друг такъв, паркиран пред масите на посетителите на денонощното заведение. По думите на очевидци колата е управлявана от млада жена във видимо нетрезво състояние, която е возила двама спътници със себе си. Щетите и по двете коли са огромни, а има блъснат и трети автомобил, който е бил в непосредствена близост.

Добрата новина е, че няма пострадали хора, с изключение на леки наранявания на дамата - "шофьорка" и че ако не бяха паркираните автомобили пред заведението, със сигурност щеше да има жертви на поредния безразсъден дрифт на това кръстовище! Незабавно след инцидента пристигнаха полиция и бърза помощ", написа потребител на социалната мрежа.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Strahoviti-podrobnosti-za-sblusuka-pred-nonstopa-na-Peshtersko-mnogo-piyana-shofyorka-v-dunoto-na-vsichko-898411
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.