Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
МВР Пловдив предупреди за затруднения около Кръстовден
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 07:00 / 14.09.2019Коментари ()2790
©
Полицейски служители ще осигуряват обществения ред и безопасността на движението в района на местността “Кръстова гора", съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пловдив. По повод честването на християнския празник Кръстовден се очаква голям пътникопоток към манастирския комплекс “Кръстова гора – Св. Троица" на територията на община Лъки.

В тази връзка до неделя са възможни значителни затруднения на движението на моторни превозни средства в района. От страна на ОД МВР Пловдив са предприети необходимите мерки за осигуряване на обществения ред и недопускане на пътни произшествия и инциденти по време на празничните дни.

Призовават са водачите на автомобили да бъдат търпеливи и да изпълняват стриктно разпорежданията на полицейските служители, за да се избягват необосновани затруднения на трафика по посочения маршрут.

На 14 септември Православната църква отбелязва Въздвижение на Светия кръст Господен. Имен ден празнуват всички, носещи имената: Кръстьо, Кръстина, Кръстил, Кръстила, Кръстилена, Кръстена, Кръстан, Кръстана.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/MVR-Plovdiv-predupredi-za-zatrudneniya-okolo-Krustovden-897953
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.