Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
22 представления очакват пловдивчани в поредното издание на "Сцена на кръстопът"
Автор: Стойчо Генов 11:32 / 11.09.2019Коментари ()3956
© Plovdiv24.bg
Точно 22 представления ще могат да наблюдават пловдивчани и гостите на града по време на 23-ото издание на Есенния театрален фестивал "Сцена на кръстопът", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събитието ще протече от 11-и до 21 септември.

Фестивалът ще бъде открит с две премиери - копродукцията на Пловдивския и Младежки театър "Николай Бинев" - "По-полека", и "Слава!" на Пловдивския театър.

"По-полека" е спектакъл с песни на Стефан Вълдобрев от Ваня Щерева и Стайко Мурджев, като представлението е тази вечер (11 септември) от 19 часа на Голямата сцена в Драматичния театър. В четвъртък от 19,30 часа на Камерната сцена пък е "Слава" - истинската история на Флорънс Фостър Дженкинс.

Специално за фестивала в Пловдив пристига великият Стефан Данаилов, който играе в "Актрисата" заедно с Аня Пенчева. Това ще е първото му участие в Пловдив след тежкия инцидент, който Ламбо претърпя край морето. Представлението е на 21 септември от 19 часа в Драматичен театър - Пловдив.

Гледайте в прикаченото видео какво заявиха домакините на "Сцена на кръстопът" на днешната пресконференция!



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/22-predstavleniya-ochakvat-plovdivchani-v-porednoto-izdanie-na-Scena-na-krustoput-897206
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.