Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Колоритна изложба на папагали от три континента вдъхна красота и добро настроение на Пловдив
Автор: Силвия Станева 13:38 / 07.09.2019Коментари ()10307
Международната изложба "Папагали от три континента" гостува в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Официално откриване беше днес 7 септември, от 11:30ч, за което по-рано медията ни ви информира. Изложбата може да се разгледа в Мол Markovo Tepe.

Папагалите, с които ще имате възможността да се запознаете, са красиви, приказливи, шарени и дружелюбни. В Пловдив са "долетели" атрактивни птици от три континента, готови да впечатлят всички посетители с уникалността си.

Птиците не са поставени в клетки, няма прегради между тях и посетителите. Идеята на организаторите е да създадат атмосфера, максимално близка до естествената им среда, където всеки може да се наслади на красотата на папагалите и да си направи снимка за спомен.

От дресьорите на птиците ще научите интересни факти за живота на папагалите, които са едни от най-интелигентните пернати и могат да имитират звуци. Те са единствените птици, които могат да ядат с краката си. Някои папагали могат да живеят повече от 80 години. Много от тях си партнират в двойка за цял живот.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Koloritna-izlozhba-na-papagali-ot-tri-kontinenta-vduhna-krasota-i-dobro-nastroenie-na-Plovdiv-896344
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.