Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанин се шокира от негодно за консумация месо и едва не припадна от ужас при приготвянето му
Автор: Силвия Станева 21:55 / 26.08.2019Коментари ()11622
© Plovdiv24.bg
Хранителните магазини и вериги имат порочната практика да продават развалящо се месо - пилешко и свинско, като го маринова и овкусява. Така на пръв поглед апетитно изглеждащите пържоли са със съмнителни хранителни качества и биха могли да доведат до хранителни разстройства. Това става ясно от мнение на читател на Plovdiv24.bg, изпратено до редакционната ни поща. Ето какво споделя пловдивчанин, който си е изпатил от некачествената храна, продавана в магазините:

"Здравейте, преди месец си купих пържоли от голяма верига магазини. В момента, в който реших да ги сготвя бях неприятно изненадан. При поставяне в тигана "пържолите" започнаха да отделят бяла слуз, която започна да се превръща в пяна. Отне ми около 15 минути, докато пяната изври, за да успея да сготвя месото. 

За съжаление тези дни имах подобна неприятна случка. Този път закупих кайма от квартален магазин и като бонус получих...бяла супа!

Ако някой има логично обяснение, то аз имам само нецензурен коментар!"

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanin-se-shokira-ot-negodno-za-konsumaciya-meso-i-edva-ne-pripadna-ot-uzhas-pri-prigotvyaneto-mu-893654
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.