Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Търсят кой да доставя храна и ободряващи напитки на "Общинска охрана"
© Plovdiv24.bg
Община Пловдив даде ход на нова обществена поръчка, научи репортер на Plovdiv24.bg. Поръчката е изцяло финансирана от Общината, като се търси фирма, която да покрие нуждите на ОП "Общинска охрана" - приготвяне и доставяне на храна и ободряващи напитки.

"Предметът на настоящата обществена поръчка е предоставянето на услугата кетъринг – приготвяне и доставяне на храна и ободряващи напитки за нуждите на работниците и служителите на ОП "Общинска охрана“, извършващи дванадесетчасови нощни и дневни работни смени, като ежедневните доставки следва да се извършват по местонахождението на обектите на ОП "Общинска охрана“, съгласно предварително подадена седмична заявка. Прогнозният брой на служителите дневна смяна е 52 (петдесет и двама) души, а на служителите нощна смяна – 62 (шестдесет и двама) души." - посочват още общинарите.

Прогнозната стойност на услугата е изчислена на 50 000 лв. без ДДС, а крайният срок, в който желаещите могат да заявят участие в подбора, е фиксиран на 26.09.2019г., а на следващия ден от 09.00 часа в Административната сграда на Община Пловдив, гр. Пловдив 4000, пл. Стефан Стамболов № 1, ще бъдат отворени офертите на кандидатите.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tursyat-koi-da-dostavya-hrana-i-obodryavashti-napitki-na-Obshtinska-ohrana-893498
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.