Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Червени" пловдивски депутати глобени за сделката с F-16
Автор: Георги Кирилов 12:09 / 19.08.2019Коментари ()8553
© Канал 3
Близките до Георги Гергов депутати Теодора Халачева и Георги Търновалийски са били глобени с по 200 лева, научи от свои източници Plovdiv24.bg.

Причината е отсъствието им, без основателна причина, от ключовото заседание на парламента, на което бе гласувана сделката за изтребителите F-16.

Пловдивските народни представители по този начин са избегнали сблъсъка на позициите на председателя на БСП Корнелия Нинова и местния областен на структурата на партията Георги Гергов. В свои изказвания по медиите Гергов открито критикуваше Нинова, че не е достатъчно активна при обсъждането на бюджета, а се оказа, че именно неговите двама депутати ги е нямало на заседанието.

Припомняме, че Георги Гергов се превърна в своеобразна вътрешна опозиция, след като бе натирен от Изпълнителното бюро на столетницата. Именно това е причината Халачева и Търновалийски да се опитват да саботират работата на парламентарната група, коментират запознати.

Само седмица по-рано Търновалийски бе махнат от две парламентарни комисии, като в едната от тях - тази за бюджет и финанси, той бе зам.-председател.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Cherveni-plovdivski-deputati-globeni-za-sdelkata-s-F-16-891503
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.