Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тотална разруха в централни пловдивски подлези
Автор: Илиян Радков 09:29 / 09.08.2019Коментари ()5182
Пловдивските подлези тънат в тотална разруха, след като вандали ги опустошават. Репортер на Plovdiv24.bg разгледа ситуацията в два от тях – подлеза с лъвчето от северната страна на тунела и подлеза на Чифте баня.

Първият, който наскоро бе ремонтиран, е опустошен. От едната страна на подлеза е откъртена голяма част от тавана, а в празното пространство са хвърлени различни предмети – храни, празни бутилки и т.н. Откъртеният участък виси до земята. Малко по-навътре се забелязва участък, който също леко е поддал, но дали и там е дело на вандали не може да се твърди категорично.

В подлеза на Чифте баня ситуацията също изглежда трагична. Там си личи, че отдавна не е правен ремонт. Някои магазини, които не работят, са изпочупени. Няколко плочи от фасадата на подлеза са откъртени.

“Частите от изкъртените плочи се разхвърлят по стълбите или точно под тях и хората едва не се спъват в тях. Затова ги събрахме в единия край", заявиха пред Plovdiv24.bg търговци в района.

Никой не е видял кой чупи плочите от фасадата , или кой троши магазините и върши хулиганските прояви в подлеза. Според хората, които по цял ден са там, вероятно вандалите действат през нощта.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Totalna-razruha-v-centralni-plovdivski-podlezi-888989
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.