Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Снимане на филм и отвратително отношение подразниха пловдивчани на открит басейн
Автор: Георги Кирилов 16:57 / 07.08.2019Коментари ()24521
© Фейсбук
Пловдивчанка остана неприятно изненадана от преживяването в един от откритите басейни на Пловдив. Става въпрос за този на хотел "Санкт Петербург". Публикуваме разказа на жената без редакторска намеса:

Днес отидохме аз и мои приятели на басейна на Санкт Петербург, с цел да разпуснем и да си починем, но oще с влизането си бяхме изненадани. Снимаше се филм, но никой не ни беше казал на входа. Всичко беше добре, но с влизането ни накараха да заобикаляме целия комплекс. Имаше много деца в басейна, което според мен е нормално да вдигат шум, а от екипа постоянно се крещеше да мълчат и даже ги изкарваха принудително от басейна. Това не мисля, че е нормално още повече, когато от два басейна, работи половин. Поведението на персонала беше неприемливо. Отидохме да търсим откъде да си вземем храна и видяхме, че на единия бар имаше, но веднага една сервитьорка ни изгони много неуважително, тъй като се снимало. Следователно го приех за неприемливо и я попитах, защо не са сложили някаква табела или не са ни предупредили предварително. Когато решихме да си ходим, минахме пак по заобиколния път и един човек ни спря, за да изчакаме и когато мина някаква снимка ни казаха да побързаме и да тичаме към изхода, даже нагло ни даваха зор. Персонала на изхода явно забеляза недоволството на хората и при излизане даже се заяждаше с тях и каза “като не ви е харесало не идвайте повече, ще се радваме"...Това за мен е крайно недопустимо!!!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Snimane-na-film-i-otvratitelno-otnoshenie-podrazniha-plovdivchani-na-otkrit-basein-888508
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.