Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
19-годишен виновен за ужаса на Пловдив-Пазарджик, загиналото момче е син на другия шофьор
Автор: Васил Динев 11:50 / 29.07.2019Коментари ()36006
© bTV
Непълнолетно момче е убито, а жена е ранена в резултат на тежкия пътен инцидент на трасето Пазарджик-Пловдив. Както съобщихме вчера, катастрофата е станала около 05.40 ч. в района на моста над река Луда Яна. 19-годишният водач на лек автомобил "Опел“ И.Ч. загубил управлението над возилото. В резултат на това колата навлязла в лентата за насрещно движение, където последвал удар в микробус "Ситроен“, управляван от ракитовеца Я.Г. - 50г.

В резултат на удара бусът се е преобърнал, а в него е починал на място 16-годишният син на шофьора. Пътуващата в микробуса Р.Л.- 33 г. от Ракитово е транспортирана и настанена в МБАЛ-Пазарджик с травми в областта на лицето и гръдния кош.

Алкохолните проби и на двамата водачи са отрицателни. На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик, образувано е дознание. Информацията е от пресцентъра на ОД МВР Пазарджик.





Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/19-godishen-vinoven-za-uzhasa-na-Plovdiv-Pazardzhik-zaginaloto-momche-e-sin-na-drugiya-shofyor-885809
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.