Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
26-годишен моторист загина в тежка катастрофа на пътя София-Варна
Автор: Пламена Николова 08:54 / 26.07.2019Коментари ()3583
©
Илюстрация
За поредна жертва на пътя научи Varna24.bg. Млад моторист е зигинал в катастрофа по пътя София-Варна, съобщават от ОД МВР Търговище. Ето и официалната информация: 

На 24.07.2019 г. около 18,30 ч в община Търговище – на първокласен път I-4 /София-Варна/, км 231+300 – до разклона за предприятие "Енерсис“, правоспособен 45-годишен водач от с. Пробуда, община Търговище, управлявайки в посока гр. Шумен лек автомобил "Рено 19“ с търговищка регистрация – собственост на жена от с. Ловец, община Търговище, е предприел маневра “завой наляво“, пресичайки пътна маркировка "М 1“, навлязъл е в лентата за насрещно движение и в него се е блъснал попътно движещ се в същата посока, предприел маневра "изпреварване“, мотоциклет "Кавазаки 750“ с търговищка регистрация, управляван от правоспособен 26-годишен водач от с. Надарево, община Търговище.

В резултат на пътния инцидент водачът на мотоциклета е починал на място. На водача на лекия автомобил е взета проба по надлежния ред – с техническо средство алкотест "Дрегер“, по надлежния ред, която е отрицателна.  По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Търговище.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/26-godishen-motorist-zagina-v-tezhka-katastrofa-na-putya-Sofiya-Varna-885234
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.