Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ирония: Пловдив "мези" и месец след фестивала
Автор: Васил Динев 09:42 / 12.07.2019Коментари ()3717
Ирония: Пловдив "мези" и месец след фестивала - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Даваме му думата сега: "Здравейте, скъпа редакция. Пиша Ви, защото Вашата гласност решава по-бързо проблема, отколкото институциите. Те само си прехвърлят топката и знаят да казват "Добре"!

Реших да се обърна към Вас относно несвършена вероятно от някого работа! Все още по пловдивските улици и булеварди стоят плакатите на фестивала "Пловдив мези 5-9 юни"! Вече сме юли, ако някой най-търпеливо "изчаква" месец, е той вече измина! Изпращам Ви снимки от бул. "Никола Вапцаров" в кв. "Кючук Париж", като се извинявам за лошото качество, но са направени по време на движение от автобус.

Реших да повдигна въпроса, тъй като скоро просто ще се наложи само да сменят плакатите с новото издание! Колкото и иронично да звучи, всичко тук е факт, че отпуските не само са започнали, но май не са и свършвали!

Благодаря Ви предварително за публикуваната новина и все пак някой "искрено да се трогне" и да премахне плакатите в целия град, защото не са на едно или две места!"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ironiya-Plovdiv-mezi-i-mesec-sled-festivala-881847
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.