Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нова инфраструктура край Пловдив заради голям инвеститор
Автор: Васил Динев 17:13 / 10.07.2019Коментари ()9503
© Plovdiv24.bg
Правителството одобри финансирането на публична общинска инфраструктура по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. От бюджета на министерството на икономиката на община Куклен, област Пловдив, ще се предоставят средства за изграждане на елементи на общинска инфраструктура, в местност "Капсида", до границите на имота. В него ще се изпълнява сертифицирания по Закона за насърчаване на инвестициите инвестиционен проект на "Шпинер България" ООД - "Проект на зелено на "Шпинер България" за производствена база за ЦПУ металообработващи машини“.

Инфраструктурата ще бъде собственост на община Куклен и ще се ползва от всички предприятия в промишлено-търговска зона Куклен, техните служители, доставчици и клиенти.

Изграждането на новата инфраструктура ще подпомогне пътното движение, обслужвайки вече съществуващите предприятия в индустриалната зона, както и новите инвеститори.

Подобряването на инфраструктурната обезпеченост на зоната ще я направи по-привлекателна за нови инвестиции и ще спомогне за благоприятното развитие на целия регион.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nova-infrastruktura-krai-Plovdiv-zaradi-golyam-investitor-881492
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.