Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Арестуваха полицаи за разпространение на наркотици
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:54 / 27.06.2019Коментари ()3489
©
Двама столични полицаи са задържани при акция на вътрешна сигурност за разпространение на наркотици. Това потвърди вътрешният министър Младен Маринов за Блиц. 

Те са от столичното 4-то районно управление. Сигналът е подаден от СДВР преди няколко месеца. Полицаите са арестувани са днес заради разпространение на наркотици. 

"Двамата униформени са арестувани днес след проведено срещу тях разследване за разпространение на наркотици от Дирекция "Вътрешна сигурност“, в чието полезрение са попаднали още преди няколко месеца“, уточни вътрешният министър Младен Маринов. Той каза още, че сигналът за тяхната престъпна дейност е подаден от Столичната дирекция на вътрешните работи. 

"В момента вървят още процесуално-следствени действия, така че всяка друга информация ще попречи на разследването“, подчерта Маринов и увери, че веднага след приключване на следствените действия МВР и прокуратурата ще излязат с официална информация по случая. "Имаме непримиримост към такива случаи. Това са млади служители на по 2-3 години служба. Наблюдаваме като тенденция - постъпилите на служба в първите 5 години има възможност да се подадат на външен натиск и да тръгнат по лош път“, каза още силовият министър.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Arestuvaha-policai-za-razprostranenie-na-narkotici-878746
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.