Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчани се събраха в защита на българското семейство
Автор: Мариана Панчева 20:46 / 21.05.2019Коментари ()10843
Пловдивчани се събраха на пореден протест в защита на българското семейство, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Изборът на място тази вечер бе изключително символичен - под крилете на паметника на Съединението на площад "Съединение". 

"Съединението символизира обединението на един народ, а в нашия случай - обединението на родителите в името на децата и тяхното бъдеще", заяви един от главните организатори на акцията Денка Арабаджийска. "Изготвяме ясни и точни искания, които да насочат вниманието към конкретните проблеми и да избягват крайностите", заяви и адвокат Васил Попов, който подпомага юридически кампанията. 

Основното искане на хората продължава да е отхвърляне на стратегията за детето, като това се направи не просто на думи, а със специално решение на МС и с подписите на всички институции, имащи някакво отношение към казуса. А каузата е българското семейство. 

"Борим
© Plovdiv24.bg
се за свободата и живота на нашите деца - на нашите синове и дъщери. Именно родителите, а не безлични организации, са тези, които трябва да ги защитават. Защото семейството е основната тухла на държавата", коментира пловдивчанин, дошъл на днешния протест. "Без силно семейство няма силна държава."

Какво още казаха организаторите, както и кадри от атмосферата на площад "Съединение" - вижте в репортажа на Plovdiv24.bg и галерията към него.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchani-se-subraha-v-zashtita-na-bulgarskoto-semeistvo-870897
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.