Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Поредна нова площадка в "Южен", уважи я министър
Автор: Мариана Панчева 16:50 / 21.05.2019Коментари ()7389
Район "Южен" се сдоби с още една нова детска площадка, а за откриването й днес пристигна лично министърът на отбраната Красимир Каракачанов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Това е поредното място, което спасяваме от застрояване. Както сами виждате, освен цветна, красива и весела, площадката е безопасна, със съответната ударопоглъщаща настилка, с достатъчно игрушки, с пейки, с подходи към зоната. Тя е направена с много желание, дори любов. Така в началото на лятото малчуганите ще имат още едно кътче за игра. За нас децата винаги са били приоритет, заяви по този повод кметът на района Борислав Инчев

По думите му инвестицията тук (пространството срещу блоковете на ул. 'Пере Тошев" с номера 56-58) е за близо 60 000 лева; средствата са спестени от самата районна администрация. 

"Големите градове се застроиха. Освен липсата на детски градини вече се наблюдава и липса на въздух, писа на места, където нашите деца и внуци да играят и да бъдат сигурни", коментира на свой ред Каракачанов. "За мен е удовлствие да споделя това събитие", сподели още той.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Poredna-nova-ploshtadka-v-Yuzhen-uvazhi-ya-ministur-870823
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.