Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Много грозно изпълнение в магазин на Главната помрачи празниците на пловдивчанка
Автор: Мариана Панчева 09:26 / 12.01.2019Коментари ()28306
Тази жена според потърпевшата е извършителката на кражбата
Кражба помрачи новогодишните празници на пловдивчанка. Жената се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за меко казано неприятната случка. На 27 декември излязла с приятелка на разходка, изтеглила 300 лева от заплатата си от банкомат край Главната улица, след което двете се отправили към "Евроленд". 

И там, докато обикаляли из щандовете, станала жертва на джебчийка. Това, обаче, разбрала едва на касата, където й дошъл ред да заплати пантофите, които си харесала. Там тя разбрала, че чантата й е отворена, няма ги парите, дебитната карта и документите.

На касата й казали, че не могат да затворят магазините заради нея. Обадила се на тел. 112, сигнализирала общинска охрана, след около час и половина дошли и полицаите. След като прегледали каметрите на магазина, станало ясно и кой е крадецът. "На кадрите се вижда руса жена как ме обира, отваря ципа, след това как взима предмети от рафта, заобикаля ме и ме обира", разказва жертвата. Направен е фоторобот, води се разследване.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mnogo-grozno-izpulnenie-v-magazin-na-Glavnata-pomrachi-praznicite-na-plovdivchanka-841408
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.