Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Александър Пецов смени Чавдар Марев като изпълнителен директор на ПОАП
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:41 / 26.03.2009Коментари ()4064
© Plovdiv24.bg
Чавдар Марев вече не е шеф на ПОАП
Без мотиви защо досегашния шеф на агенцията по приватизацията Чавдар Марев трябва да бъде освободен от длъжност, а Александър Пецов да бъде назначен е внесеното на днешната сесия предложение според опозицията, предаде репортер на Plovdiv24.bg. „Поне автобиография да имаше. Да го бяхте поканили да го видим и чуем", изрази недоумението си от ситуацията доцент Божидар Хаджиев и дори се осмели да предложи на управляващото мнозинство провеждането на конкурс за длъжността.

„Нима не го помните? Та вие гласувахте за него, когато ВМРО го предложи в управителния съвет на митнически терминал", учуди се Камен Шишманов. Опозицията от ГЕРБ настояваше за конкурс, позовавайки се на подобни искания на БСП от времето когато тя е била в опозиция. „Не ни карайте да правим това, което искахме да правите вие на времето", заяви Севдалина Петрова от БСП.

Общинския съвет вече е твърдо разделен на управленци и опозиционери и гласовете им се разделиха според съотношението на присъстващите - 31 към 15 в полза на Пецов и против конкурсите.


СДС се чувстват репресирани / (с) ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Aleksandur-Pecov-smeni-Chavdar-Marev-kato-izpulnitelen-direktor-na-POAP-83144
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.