Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът стана гид на двама непознати швейцарци, вижте последствията!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 27.11.2018Коментари ()13005
© Plovdiv24.bg
Задължително през следващата година туристическите информационни центрове ще имат удължено работно време. Това заяви кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "През лятото трябва да работят поне до 22.00-23.00 ч", допълни градоначалникът.

Той разказа как лично е завел двама швейцарци от Общината до информационния център на Римския стадион и по чудо са "хванали" служители в самия край на рабнотния им ден. Още тогава разговарял с шефа на ОИ "Старинен Пловдив" Йордан Илиев за удължаване на работното време на центъра. Към момента той вече работи до 20.00 ч, а преди този случай е работел до 18.00 ч. От тук изхожда местната администрация, че е необходимо удължено работно време поне през лятото на информационните центрове за туристи.

"Следващата година, нма да е януари или февруари, но от март ще направим удължено работно време задължително. Ако трябва и хора ще се наемат", поясни кметът и допълни, че темата ще се коментира и с музеите и галериите, защото трябва да се реши индивидуално за всеки музей и галерия.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-stana-gid-na-dvama-nepoznati-shveicarci-vizhte-posledstviyata-831168
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.