Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивският съд остави в ареста мъж, хванат с марихуана за 5 000 лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:31 / 27.11.2018Коментари ()1918
©
Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Пазарджишкия окръжен съд и остави в ареста 41-годишния К.С. от село Левски. Той е обвинен в държане на наркотични вещества с цел разпространение. Задържан е на 30.05.2018 г. с 845 грама марихуана на стойност над 5 000 лева.

Пловдивските магистрати отхвърлиха жалбата му за промяна на мярката за неотклонение от "задържане под стража“ в по-лека, като посочиха, че според доказателствата, той е държал близо килограм марихуана. Твърдението, че наркотикът е бил за лични цели и го е приемал за лечение, не се доказва до момента, тъй като назначената съдебно-медицинска експертиза все още не е изготвена.

Престъплението, в което е обвинен К.С., е извършено в условията на опасен рецидив, тъй като той е съден 6 пъти досега. Според съда ако подсъдимият излезе на свобода, има опасност да се укрие предвид съпротивата, която е оказал при задържането му.

Досъдебното производство срещу К.С. е на финала си и засега няма основания за промяна на мярката за неотклонение, постановиха магистратите от Пловдивския апелативен съд. Решението е окончателно.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivskiyat-sud-ostavi-v-aresta-muzh-hvanat-s-marihuana-za-5-000-leva-831132
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.