Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Извънредно: Мъж се хвърли пред автомобил
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:21 / 21.11.2018Коментари ()7754
©
Мъж се хвърли върху капака на автомобил на кръстовището на бул. "Христо Ботев", в района до подземната улица. За това алармира читател на Burgas24.bg, който ни изпрати кратко видео от инцидента.

По думите му, пешеходецът, който на възраст около 35 години, е изглеждал неадекватно – по всяка вероятност в нетрезво състояние. Връхлетял е на червен светофар, без да се огледа. Само бързите реакции на младата водачка на автомобила, както и ниската скорост, с която е шофирала, са предотвратили нещастен случай.

Блъснатият е отказал да бъде прегледан от екип на Спешна помощ. Полицията вече изгледа записите от намиращите се в района охранителни камери. Те безспорно потвърждават разказа на нашия читател и доказват, че младото момиче няма никаква вина за инцидента. Дали проявата на съмнителния пешеходец се дължи единствено на алкохола или той е част от схема за изнудване на шофьори, тепърва ще се уточнява.

Както Burgas24.bg неведнъж предупреждава, редовна практика сред някои ромски семейства е да изскачат пред автомобилите или да хвърлят децата си под гумите, за да могат след това да се пазарят за парично обезщетение.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Izvunredno-Muzh-se-hvurli-pred-avtomobil-829902
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.