Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жадна за огнена вода пловдивчанка си изпати лошо след изпълнение до заведение в Кючука
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 19.11.2018Коментари ()36064
© Google
Пловдичанка ще трябва да плати глоба от 300 лева, тъй като е пила алкохол и вдигала шум на тротоар до кафе "Елида" в Кючука. Това става ясно от решение на Районен съд Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жената е била санкционирана за това, че при направена проверка на 31.05.2018 г. ул. "Димо Хаджидимов" № 4 било установено, че нарушава обществения ред, като употребява алкохолна напитка на обществено място в града - пред заведение "Елида".

В хода на съдебното следствие е разпитан актосъставителят, който потвърждава отразеното от него в акта. Бил изпратен по сигнал за поредно нарушаване на нощната тишина до заведение "Елида", което не работило. Отпред обаче имало посетители, които отказали да си тръгнат, тъй като искали да си допият. Глобената пловдивчанка пък била най-гръмогласна от цялата компания, като казала, че полицаите няма да ги спрат и че ще си продължат въпреки актовете.

Дамата обаче решила да обжалва наложената й санкция, като твърди, че е неправилна и незаконосъобразна, поради което иска отмяната й. Районните магистратите обаче са на мнение, че актът е законосъобразен. Нарушен е чл. 9, ал. 1, т. 7 Наредба за осигуряване на обществения ред и съответно жената трябва да плати глобата си. Решението не е окончателно, може да се обжалва в 14-дневен срок пред Административен съд Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhadna-za-ognena-voda-plovdivchanka-si-izpati-losho-sled-izpulnenie-do-zavedenie-v-Kyuchuka-829181
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.