Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Празнична програма за Хелоуин за пациентите на Детска хирургия в УМБАЛ "Свети Георги"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 31.10.2018Коментари ()3100
За да бъде празнично настроението, стажанти и студенти по медицина от различни националности подготвиха лакомства, маски и тематичен грим за децата. Младите медици се включиха и в музикотерапията на Здравка Андреева, дългогодишен преподавател в Националното училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков". Детски песни на различни езици прозвучаха по време на празничната програма. 

"Г-жа Андреева всяка седмица организира занимания по музикотерапия при нас“, разказа началникът на Детска хирургия проф. д-р Пенка Стефанова. "Този вид терапия се е доказал в цял свят. Пациенти, за които не е имало надежда, са се връщали към нормалното ежедневие. Някои от тях, и то пациенти на нашата клиника, сега покоряват с талантите си света“, разказа още проф. Стефанова. 

В духа на Хелоуин бе и празничната торта, дарена от Сладкарници "Попимони“, които традиционно изработват лакомства за Клиника по детска хирургия в УМБАЛ "Свети Георги“.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Praznichna-programa-za-Helouin-za-pacientite-na-Detska-hirurgiyav-UMBAL-Sveti-Georgi-824992
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.