Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьор пробва да избяга на метри от полицаи, пътничка им подхвърли 20 лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:32 / 24.10.2018Коментари ()4045
© Plovdiv24.bg
Бързо производство за подкуп е започнато вчера след извършена проверка на главен път Силистра - Шумен, близо до разклона за село Близнаци. Около 11:15 часа полицейски екип, който работил по безопасността на движението в участъка, забелязал водач на лек автомобил, който, като ги видял, направил обратен завой на метри от тях. След като рязко обърнал посоката си на движение, униформените последвали автомобила и го спрели. Оказало се, че зад волана на "Форд Ескорт“ с разградска регистрация бил неправоспособният Н.У. /33г./ от село Габрица.

При извършената допълнителна справка униформеният служител установил, че водачът няма сключена застраховка "Гражданска отговорност“. Уведомен бил, че ще му бъдат съставени два акта за установените нарушения. В това време пътничката в автомобила А.М. /58г./ от село Габрица извадила и подала банкнота от 20 лева на полицая, за да не изпълни задълженията си по служба. За извършено престъпление по чл. 304 ал. 1 от НК е започнато бързо производство.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Shofyor-probva-da-izbyaga-na-metri-ot-policai-putnichka-im-podhvurli-20-leva-823494
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.